Om oss

Lång erfarenhet av att installera kaminer i Stockholm

Vi som arbetar på ADE Installationer har lång erfarenhet inom ventilationsarbeten såväl såsom installation av kaminer, skorstenar och eldstäder.

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi tar oss an ditt uppdrag med stor noggrannhet. Som branschledande inom ventilation i Stockholm har vi lång erfarenhet inom all slags ventilation, ventilationssystem och kontroller av dessa. Vi anlitas i huvudsak av privatpersoner och fastighetsägare, men också av små och stora företag samt bostadsrättsföreningar.

Specialister inom ventilation med känsla för kvalitet

Vårt arbete handlar mycket om att reparera och förbättra det som redan fungerar, men vi installerar även nytt när det finns ett behov av det. På ADE Installationer är vi framför allt specialister inom kaminer, men vi arbetar även med tätning av ventilationskanaler och skorstenar. Får du problem med ventilation i en nybyggnation eller ombyggnation ser vi till att åtgärda felen så snabbt som möjligt. Givetvis gäller det även eventuella fel och problem i ditt befintliga ventilationssystem.

Har du frågor gällande en installation av kamin eller behöver du komma i kontakt med oss i ett annat ärende? Tveka inte att höra av dig!

I vårt arbete har vi försäkring genom If skadeförsäkring.

om-oss-medarbetare-ade-installation-kamin-köp-stockholm